Om oss

Med Murbiten håller allt

Såväl bygget som det vi skakat hand på. För vi är gärna med dig hela vägen, från mur- och putsprojekt till ställningsbyggnation och materialinlyft – eller bara en bit på vägen, det bestämmer du. Hos oss får du alltid genuint hantverk och pålitlig personal.

Världens Bästa Murbiten
1989 startade en fantastisk resa för bröderna Mats och Tomas Pettersson.  Elva år senare kom Ingemar Porsefeldt in i bilden. De senaste åren har Murbiten utökat och har närmare 50 medarbetare med flera bolag för att kunna serva våra beställare i byggbranschen. I dag tar alltså Murbiten hand om mer än bara mur- och putsarbeten. Vi består även av Murbiten Lyft & Maskin och Murbiten Ställning. Vårt mål är att fortsätta utvecklas och alltid leva upp till vårt goda, välförtjänta rykte som Världens Bästa Murbiten.

Öppna kort
Vi är lika skickliga på vad vi kan hjälpa till med, som ärliga med vad vi avstår från att hjälpa till med. Därför säger vi alltid som det är. Här kan du se vad Murbiten kan göra för just dig:

  • Traditionella murade tegelverk samt väl beprövade putssystem
  • Restaurering och förädling av äldre hus och fastigheter
  • Säkra och ergonomiska ställningsarbeten med våra unika Trebex-ställningar
  • Lyft upp till 39 meter med effektiva teleskoptruckar och mobila kranar

Vi har dock valt att avstå från:

  • Tunnputs
  • Totalentreprenader, såsom färdiga hus

En enda kontakt
Vi är lika välutbildade som väluppfostrade. Allt vi gör är därför professionellt och med trevligt bemötande, samtidigt som vi håller rent och snyggt omkring oss. Med Murbiten får du i stort sett all hjälp du behöver för en hållbar byggplats – i en enda kontakt. Du når oss här: 031 – 50 88 33