Murbiten Bolagen |

Flexslider

Lyft & Maskin

Ett lyft för alla..

Vi hjälper alla med alla typer av lyft och transporter. Våra interna bolag är såklart stora kunder för oss men i huvudsak kör vi åt externa kunder såsom Ncc, Skanska, Peab och Teambuilder. Vi är ett lyftbolag dit alla är välkomna att ringa.

På Murbiten Lyft & Maskin har vi bara de mest högkvalitativa och senaste maskinerna som finns på marknaden. Det ger oss den bästa tekniken, med bland annat kameror för ökad säkerhet. Våra truckar är alla miljöcertifierade samt besiktigade. Självklart är våra förare rätt utbildade. Dessutom har vi smidiga kranbilar som gör att vi löser både lyft och transport för våra kunder. Vi vill även underlätta för byggarna på arbetsplatsen. Därför spenderar vi lika mycket tid utanför som inuti maskinen. Inte för att vi måste, men för att vi gärna bidrar med god stämning genom att hålla rent och snyggt omkring oss.

Kort sagt, med oss får du lika personlig som professionell lyfthjälp. Välkommen till Världens Bästa Murbiten Lyft & Maskin.

Vi når dit du vill och lite till 
Vi kan lyfta upp till 40 meter, med lugna och sansade rörelser. Tillsammans med våra kollegor på Murbiten Bygginlyft kan vi även se till att ert material hamnar precis där ni behöver det, när ni behöver det.

Gilla oss! - Vi finns på facebook, klicka här för att besöka vår sida.

Följ oss! - Vi finns instagram, klicka här för att besöka vår sida.

Photoswipe

Vi ringer upp dig!

×